Errada encarregant els reis macs

Avui m’agradaria explicar l’errada més gran que he fet encarregant els reis macs per als meus fills.

Volia comprar el Robot Robi, despres de buscar i fer comparacions a amazon vaig trobar l’opció mes barata. Us deixo un link amb tècniques per comprar a millor preu a Amazon.

El preu d’ara es mes econòmic crec que vaig pagar prop de 60 euros que per un regal d’un nado ja em sembla força.

D’espres d’uns dies el rebem el vaig embolicar i el vaig amagar fins la nit de reis.

Arriben els reis

Dia 6 de gener, han arribat els reis macs a casa! Ens han deixat moltes coses i ens han preparat una bona errada amb el peluix robot.

A casa parlem català, castella i angles. Creiem que es molt important per als nens que quants mes idiomes coneixen millor pel seu futur. 

Els nens comencen a obrir regals, es tornen boixos i per fi obren el Robi.

errada peluix

Al començar a tocar el robot feia llums, cantava, ballava, l’unic problema es que ho feia tot en un perfecte alemany.

En un intent de intentar salvar la situació vaig mirar on es posen les piles per si es podia posar la joguina en un altre idioma. En angles hagués estat perfecte, però per desgracia nostra aquest robot nomes s’havia cantar en alemany.

Resultat inesperat

La capacitat dels nens per sorprendre als seus pares es una de les coses infinites en aquest mon. El peluix alemany era pel meu fill, la seva germana un parell d’anys mes gran se’l va mirar i va dir tota convençuda, “Es German el Aleman!!” Cal aclarir que la nena no coneix cap German ni havia sentit mai avanç aquest idioma.

Així que la nova joguina va quedar batejada com German el aleman. Despres d’un parell d’anys encara juguen amb ell. I això es l’unic important, tot i l’errada del seu pare va arribar a casa una joguina amb la que han jugat molt i continuen jugant, el que mai sabre es que hagues passat si el bo d’en Robi parles en català o castella.

Tornar a la pàgina principal