El pitjor regal que m’ha portat mai el santa claus

M’agradaria compartir amb vosaltre quin ha estat per mi el pitjor regal que he rebut mai.

Introducció

Recordo que devia tenir uns 12 o 14 anys, ja feia uns anys que s’havia acabat per mi la màgia del nadal.

Una tieta al meu cosi i a mi ens va preguntar que demanàvem per al pare noel. Aquesta tieta econòmicament anava força be, molt millor que els nostres pares. Com que ella va preguntar nosaltres vem contestar amb honestedad i encara una mica de inocencia. Li vam dir que volíem un walkman aiwa amb autoreverse i no se quantes coses mes, era l’ultim en tecnologia.

pitjor regal

Arriba el Pare Noel

Quines ganes d’obrir els regals, la meva tieta va sortir amb dos paquets bastant grans, perfectament podrien ser els nostres walkman, seriem l’enveja del barri.

Recordo com si fos ahir, agafar el paquet i notar com pesava. Pesava molt, això era senyal inequívoca de la bona qualitat dels nostres walkmans.

Comencem a des envolicar el paquet i, …., SORPRESA!!!!!

Gran decepcio

Ens aviem passat d’ambicioso demant aquest walkman però penso, que allò que vem rebre no era gaire adient.

Suposo que tota la família recordarà encara les cares que vem fer en obrir aquells paquets. Lo pitjor de tot es que el meu cap em deia “matala”, però l’educació que els pares m’estaven donant em va fer dornar-li les gracies.

Voleu saber que era el regal ?

Si, un fantastic diccionari.

El diccionari es molt bo, i l’he fet servir força. Pero penso que no es el millor regal de nadal que se li pot ser a un nen.

 

Tornar enrere