Com netejar els teus peluixos

Expliquem la forma correcta de netejar els teus peluixos.

netejar els teus peluixos

Perque hem de netejar els peluixos ?

Els peluixos amb el tems acaben plens d’acars de pols, o simplement de brutícia d’anar pel terra. Es per això que es adient rentar els peluixos de tant en tant, encara que a simple vista no semblin bruts.

Comencem

El primer que hem de mirar es si el peluix porta piles o no.

Si no porta piles es molt senzill, a la rentadora a 30 graus i un programa que no sigui massa llarg, posseu força suavitzant. En acabar el rentat el fiquem a la secadora en un programa de prendes delicades. Quedarà com nou i molt agradable al tacte.

I si porta piles ?

Alguns peluixos encara que portin piles, es poden desmuntar fàcilment les piles i tota l’electronica es troben en una caixa de plàstic que podem retirar fàcilment. La retirarem i netejarem el peluix com hem explicat abans.

Porta piles, llums, musica i no el podem desmuntar

Es el mes complicat de netejar, no el podem ficar a la rentadora perque es trencarà segur. Però tranquils que no corri el pànic, tenim la solució perfecte.

Trèiem les piles, molt important no deixarles posades a la joguina. Agafem una bossa amb tanca hermètica i fiquem el peluix dintre. Ens assegurem que quedi ben tancada hermèticament. Ara aquesta bossa amb el peluix a dintre la posarem un mínim de 24 hores al congelador.

El trèiem i el deixem a temperatura ambien fins que s’escalfi. Quant ja no estigui congelat amb una toalleta humida netegem la brutícia que pugui tenir.

D’aquesta manera ens hem assegurat de matar tots els àcars que podien haver al peluix.

Tornar enrere